TERVETULOA ARCTIC LIGHT HOTELLIIN

Palkittu boutique-hotelli Rovaniemen sydämessä

PALKITTU

Tunnustettu yhdeksi Suomen parhaista hotelleista
 

BOUTIQUE-TYYLI

Tyylikäs & nykyaikainen pohjoinen design
 

RAVINTOLA

Puhdas pohjoinen luonto on annostemme tärkein aines
 

YKSILÖLLINEN PALVELU

Vieraanvarainen ja ammattitaitoinen henkilökunta tuo palvelun uudelle tasolle Lapissa
 

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Yksityinen sisäpihan parkkialue sekä sähköautojen latauspaikkoja
 

SAUNA

Aito suomalainen saunakokemus sisältyy huonehintaan 
 

LEMMIKKIYSTÄVÄLLINEN

Lemmikkisi on meille tervetullut
 

LAPIN LUONTO

Ounasvaaran kauniit metsät ja polut odottavat vain 500m päässä
 

HUONEEMME

Hotellissa on 57 huonetta, joihin sisältyy neljä teemasviittiä ja viisi Aurora Loft -huonetta. Jokainen huone on yksilöllisesti suunniteltu loistokas taidonnäyte. Huoneista löytyy näyttäviä yksityiskohtia, kuten moniulotteinen kattokruunu tai mittatilauksena tehty pohjoisen luonnon inspiroima valoseinämä.

SYÖ & JUO

Nauti maailman puhtaimman luonnon tarjoamat raaka-aineet ja rentoudu tunnelmallisessa ilmapiirissä ravintola Arctic Restaurantissa. Pohjoisen luonnon antimet kuten poro, hirvi, kuningasrapu sekä lohi ja laadukas kotimainen häränliha valmistetaan huolella maistuviksi kokonaisuuksiksi. 
Nauti upeista cocktaileja sekä tarkkaan valikoiduista viineistä tyylikkäässä ja viihtyisässä Loungessamme sekä kauniilla, lämmitetyllä Lasiterassilla.

Tutustu ravintolaamme ja suunnittele makumatkasi pohjoiseen luontoon.

THE BREAKFAST

Sara La Fountain on loihtinut terveellisen ja energisen aamiaisen yksinoikeudella Arctic Light Hotellin vieraille. Värikäs aamiaisemme on täydellinen aloitus aktiiviselle päivälle! Aamupala sisältyy huonehintaan mutta sen voi myös ostaa hintaan 24 €/henkilö. Suosittelemme lämpimästi tekemään pöytävarauksen, jos et yövy Arctic Light Hotellissa.

Elämyksiä

Lapin pääkaupunki Rovaniemi tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä vuoden ympäri. Talven lumisista maisemista pääsee nauttimaan moottorikelkkaillessa, huskyajelulla, hiihtämällä ja vaikka lumikenkäilyllä. Keskikesän aurinko ja yötön yö Napapiirillä kutsuvat nauttimaan kauniista Suomen kesästä luonnon keskellä. Rovaniemen teatteri, museot ja taidegalleriat tarjoavat ihmeteltävää kulttuurin nälkäiselle. 

ROVANIEMI WEATHER

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ

Tripadvisor

Tripadvisor

Seuraa meitä Instagramissa