Meistä

Tutustu Arctic Light Hotelliin

Arctic Light Hotel on palkittu perheomisteinen boutique-hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Vieraaksemme on helppo saapua niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Rovaniemen parhaat ohjelmapalvelut, ostoskeskukset ja kulttuuritarjonta ovat kaikki vain muutaman askeleen päässä.

Hotellimme sijaitsee vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen uudessa hotellissamme, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Lapin jälleenrakentamisen ajan arkkitehtuuri ja ajanmukainen pohjoinen design. Hotellissa on 57 tilavaa, korkeatasoista ja hyvin varusteltua huonetta ja sviittiä, avara lounge sekä korkeatasoinen ravintola.

Arctic Light Hotel tuo laadun, yksilöllisyyden ja vieraanvaraisuuden täysin uudelle tasolle Lapissa ja Napapiirillä. Huolehdimme vieraistamme aidolla lappilaisella vieraanvaraisuudella. Toivotamme Sinut tervetulleeksi meille!
 

Maskottimme Nanuk

Jääkarhu Nanuk on Arctic Light Hotellin maskotti. Vaikka jääkarhu ei vaellakaan Lapin luonnossa, tunnetuimpana arktisena eläimenä se muistuttaa pohjoisen luonnon voimasta ja herkkyydestä. Majesteettinen jääkarhu on arktisen alueen symboli, joka on sopeutunut elämään pohjoisen napa-alueen merijäällä. Ilmaston lämmetessä jää sulaa kiihtyvää vauhtia, mikä uhkaa jääkarhun selviämistä. Olemme WWF Suomen yhteistyökumppani, ja autamme yhteistyössä kasvattamaan tietoisuutta ilmastonmuutoksesta ja jääkarhujen elinympäristöstä.

 

Save the Arctic, drive electric

Sähköauton käyttö on ekologinen tapa liikkua. Vieraidemme käytössä on viisi sähköautojen latauspaikkaa sekä yksi Tesla Destination Charger. Myös hotellimme päivittäiset huoltoajot tehdään sähköautolla.

Latauspaikat ovat maksullisia.