Kuntosali ja hyvinvointi

Koe kokonaisvaltainen hyvinvointielämys kanssamme. Hyödynnä ympäri vuorokauden avoinna olevaa kuntosalia, uppoudu suomalaiseen perinteeseen yksityisellä saunavuorolla, nauti pohjoisen ilman ja veden puhtaudesta ja hemmottele kehoasi virkistävällä hieronnalla. Hyvinvointimatkasi alkaa tästä.

Lisäenergiaa kuntosalilta

Virkistäydy kuntosalillamme, joka on käytettävissäsi ympäri vuorokauden huoneesi avainkortilla. Kompaktilta kuntosaliltamme löydät juoksumaton, kuntopyörän, monitoimilaitteen, käsipainoja ja jumppamattoja.

Rentoudu saunassa

Nautiskele yksin tai läheistesi kanssa saunan lämmöstä. Hyödynnä maksuton puolen tunnin yksityinen saunavuoro vierassaunassamme, jonne mahtuu kerralla 5 henkilöä. Jos haluat saunoa pidempään, harkitse Polar-huonettamme, sillä niistä löytyy oma sauna.

Hyvinvointia luonnosta

Koe Suomen Lapin kauneus – hengitä maailman puhtainta ilmaa ja nauti Lapin raikkaasta juomavedestä. Lapissa hanaveden laatu on niin korkea, että se vaatii vain vähän esikäsittelyä. Siksi hanavetemme ei ainoastaan maistu hyvältä, vaan on myös puhtaampaa kuin kauppojen pullovesi. Auta vähentämään muovijätettä ja valitse juomaksi raikas hanavesi.

Hemmottele itseäsi hieronnalla

Ylellinen hieronta hoitaa kehoa päästä varpaisiin, auttaa lievittämään stressiä ja lihasjännitystä. Ilmoita haluamasi aika ja hieronnan kesto, ja tarkistamme itsenäisten hierojiemme tiimin saatavuuden.

Hoidot:

Päähieronta / 25 min – 70,00€

Puolihieronta / 45 min – 99,00€

Puolihieronta / 60 min – 119,00€

Kokovartalohieronta / 90 min – 139,00€

 

Tiedustelut: hotel@arcticlighthotel.fi tai puh. 020 1710 100

Extraluksusta hyvinvointimatkallesi

Kaipaatko hyvää starttia hyvinvointimatkallesi? Lisää varaukseesi Wellness tai Calming -paketti – ihana yllätyslahja, joka odottaa sinua valmiiksi huoneessasi. 

Varaa lisäämällä tuotteet huonevarauksesi ostoskoriin, tai ota yhteyttä vastaanottoomme osoitteesta hotel@arcticlighthotel.fi.