Tervetuloa lemmikit

Karvainen kaverisi on tervetullut meille

Meiltä löydät viisi lemmikkiystävällistä huonetta Magic Double, Arctic ja Polar Street -luokista. Varausta tehdessäsi valitse yksi edellä mainituista huonetyypeistä ja mainitse karvainen kaverisi, jotta saat varattua lemmikille sopivan huoneen hänelle tarpeellisilla mukavuuksilla.

Lemmikkimaksu 15 € per yö on kätevästi lisätty huoneen laskuun. Lemmikkiystävälliset huoneemme sijaitsevat katutasossa, josta pääset kulkemaan vaivattomasti 100 metrin päässä sijaitsevalle Rovaniemen Rivieralle – täydelliselle ulkoilualueelle kävelylenkkejä varten. Seikkailunhaluisille paikalliset lemmikinomistajat suosittelevat vain kilometrin päässä hotellista sijaitsevaa Ounasvaaran upeaa luontokohdetta.

Voit ottaa lemmikkisi mukaan hotellin aulatiloihin ja Lasiterassille. Olet tervetullut aamiaiselle tai illalliselle lemmikkisi kanssa näille alueille. Huomautamme ystävällisesti, että lemmikit eivät ole sallittuja ravintolassa tai buffet-alueilla, jotta säilytämme mukavan ruokailukokemuksen kaikille vieraillemme.