Saavu perille tyylillä

Tervetuloa Rovaniemelle, Lapin sydämeen, aivan napapiirin tuntumaan. Voit saapua Rovaniemelle monin eri tavoin: lentäen, junalla, bussilla tai omalla autollasi.

Talvikuukausina Rovaniemelle saapuu suoria lentoja eri puolilta maailmaa, jotka kuljettavat matkaajan lumiseen ihmemaahan. Kevään, kesän ja syksyn tullessa lennät Helsingin kautta kohti Rovaniemeä. Yöjuna Helsingistä on tunnelmallinen vaihtoehto matkallasi kohti pohjoista.

Jos saavut pohjoisesta, valitse kulkuvälineeksi bussi tai auto. Nauti huikeista maisemareiteistä mukavasti bussin kyydissä tai lähde road tripille omalla autollasi. Tarkista bussien aikataulut ja liput osoitteesta https://www.matkahuolto.fi.

Liikkuminen Rovaniemellä

Arctic Light Hotel sijaitsee Rovaniemen keskustassa, kivenheiton päässä tunnelmallisista pikkupuodeista, houkuttelevista ravintoloista ja kiehtovista nähtävyyksistä.

Hyödynnä kaupungin bussiverkostoa, joka kuljettaa sinut vaivattomasti lähellä ja kaukana sijaitseviin kohteisiin. Tutustu paikallisiin busseihin: https://linkkari.fi

Voit myös vuokrata auton ja hyödyntää ilmaista pysäköintiämme tai hemmotella itseäsi taksilla. Kesällä hauskin tapa tutustua kaupunkiin on ilmaisilla kaupunkipyörillämme.

Lentokenttäkuljetus

Yksityinen kuljetuspalvelumme noutaa sinut halutessasi lentokentältä ja kuljettaa suoraan hotellille. Voit myös valita perinteisen taksikyydin. Rovaniemen alueella palvelevat taksit löydät terminaalin edustan taksitolpalta. Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta. Lisätietoa kuljetusvaihtoehdoista: 

Yksityinen lentokenttäkuljetus “VIP”

Varaa yksityinen lentokenttäkuljetus. Kuljettaja toivottaa sinut tervetulleeksi Rovaniemelle nimikyltin kanssa lentokentän saapuvien aulassa ja kuljettaa turvallisesti perille hotellille. Palvelu on 109,00 € / 1-7 henkilöä / suunta. Varaa klikkaamalla palvelu ostoskoriisi huonevarauksen yhteydessä, tai ota yhteyttä vastaanottoomme hotel@arcticlighthotel.fi. Yksityiskuljetus on saatavilla myös isommille seurueille sekä muihin kohteisiin. 

Taksit

Lentokentällä on normaalisti useita takseja odottamassa.

Hinta lentokentältä Rovaniemen keskustaan on noin 30-34 euroa per suunta.

Tila-autot suosittelemme varaamaan etukäteen.

Suosittelemme yhteistyökumppaniamme Menevää, puh. 0800 02120, jonka tunnistaa auton kyljessä olevasta vihreä-valkoisesta logosta. Nettisivut: https://meneva.fi/fi

Lentokenttäbussi

Airport Express eli lentokenttäbussi liikennöi talvikuukausina säännöllisesti Rovaniemen lentokentän ja keskustan välillä. Tutustu lentokenttäbussin aikatauluihin: https://airportbus.fi/